STT Nội dung
1
Flour and breads and their fortification in health and disease prevention / edited by Victor R. Preedy, Ronald Ross Watson, Vinood B. Patel.
Amsterdam ; Elsevier/Academic Press, 2011.
xvii, 524 p. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)

2
Technology of functional cereal products / edited by Bruce R. Hamaker.
Boca Raton : CRC ; : c2008.
xx, 548 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

3
Technology of functional cereal products / edited by Bruce R. Hamaker.
Boca Raton : CRC ; : c2008.
1 online resource (xx, 548 p.) : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)