STT Nội dung
1
Bread-making quality of wheat : a century of breeding in Europe / by B. Belderok, J Mesdag and DA Donner
Dordrecht ; Kluwer Academic Publishers, c2000.
xiv, 416 p. : ill., maps ; 25 cm.
Belderok, B.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
3
Flour and breads and their fortification in health and disease prevention / edited by Victor R. Preedy, Ronald Ross Watson, Vinood B. Patel.
Amsterdam ; Elsevier/Academic Press, 2011.
xvii, 524 p. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)

4
Handbook of breadmaking technology / by Charles A. Stear.
London ; Elsevier Applied Science, c1990.
xi, 848 p. : ill. ; 25 cm.
Stear, Charles A.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

5
Handbook of dough fermentations / edited by Karel Kulp, Klaus Lorenz.
New York : Marcel Dekker, Inc., c2003.
x, 304 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)