STT Nội dung
1
Advances in food science and nutrition / edited by Visakh P.M., Laura B. Iturriaga, and Pablo Daniel Ribotta. Volume 2
Salem, Massachusetts : Scrivener Publishing : Wiley, 2014
470 p.


Tài liệu số:1

2
Development and processing of vegetable oils for human nutrition / editors, Roman Przybylski, Bruce E. McDonald.
Champaign, Ill. : AOCS Press, c1995.
vii, 133 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

3
Essentials of food science / by Vickie A. Vaclavik, Elizabeth W. Christian.
New York, NY : Springer, c2008.
xvii, 571 p. : ill. ; 26 cm.
Vaclavik, Vickie.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

4
Functional foods, cardiovascular disease, and diabetes / edited by A. Arnoldi.
Boca Raton, FL : CRC Press ; 2004.
xvi, 488 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

5
Functional foods.Volume 2 : biochemical & processing aspects / edited by John Shi, G. Mazza, Marc LeMaguer.
Boca Raton : CRC Press, 2002.
409 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)