STT Nội dung
1
Food consumption and disease risk : consumer-pathogen interactions / edited by Morris Potter.
Boca Raton, Fla. : CRC Press ; c2006.
1 online resource (xiv, 456 p.) : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

2
Food safety : a practical and case study approach / edited by Anna McElhatton, Richard J. Marshall.
New York : Springer, c2007.
xix, 311 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)


3
Food safety handbook / edited by Ronald H. Schmidt, Gary E. Rodrick.
Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience, c2003.
xiii, 850 p. : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

4
Interdisciplinary food safety research / edited by Neal H. Hooker, Elsa A. Murano.
Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2001.
xvi, 213 p. : ill. ; 25 cm.
Hooker, Neal H.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Managing allergens in food / edited by Clare Mills, Harry Wichers and Karin Hoffmann-Sommergruber.
Boca Raton : CRC Press ; 2007.
xviii, 315 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)