STT Nội dung
1
Aflatoxin and food safety / edited by Hamed K. Abbas.
Boca Raton : CRC Taylor & Francis, 2005.
587 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:11)


2
Biofilms in the food environment / Hans Blaschek, Hua H. Wang, Meredith E. Agle.
Ames, Iowa : Blackwell Pub. : 2007.
xiv, 194 p. : ill. ; 24 cm.
Blaschek, Hans.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)


3
Food identity preservation and traceability : safer grains / by Gregory S. Bennet.
Boca Raton : CRC Press, c2010.
xlii, 644 p. : ill. ; 25 cm.
Bennet, Gregory S.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

4
Food safety / Victoria Sherrow.
New York : Chelsea House, c2008.
168 p. : col. ill. ; 24 cm.
Sherrow, Victoria.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Food safety : a practical and case study approach / edited by Anna McElhatton, Richard J. Marshall.
New York : Springer, c2007.
xix, 311 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)