STT Nội dung
1
Flavour science : proceedings from XIII Weurman Flavour Research Symposium / edited by Vicente Ferrerira, Ricardo Lopez.
San Diego : Elsevier Science, 2014
641 p.
Ferreira, Vicente.

Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

2
Food additive / edited by Yehia El-Samragy.
[S.l.] : InTech, 2012.
256 p.;ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:10)

3
Food chemicals codex / Committee on Food Chemicals Codex, Food and Nutrition Board, Institute of Medicine.
Washington, D.C. : National Academies Press, c2003.
xxxiv, 998 p. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:7)

4
Food Colorants : Chemical and Functional Properties / Edited by Carmen Socaciu
Hoboken : Taylor & Francis Ltd, 2008
652 p.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

5
Food flavorings / edited by Philip R. Ashurst.
Gaithersburg, Md. : Aspen Publishers, c1999.
xviii, 460 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)