STT Nội dung
1
Coffee flavor chemistry / Ivon Flament, with the collaboration of Yvonne Bessière-Thomas
Chichester ; Wiley, c2002.
xii, 410 p. : ill. (some col.) ; 26 cm.
Flament, Ivon.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)



2
Common fragrance and flavor materials : preparation, properties and uses / Horst Surburg and Johannes Panten.
Weinheim : Wiley-VCH, c2006.
xii, 318 p. : ill. ; 25 cm.
Surburg, Horst.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Common fragrance and flavor materials : preparation, properties, and uses / Kurt Bauer, Dorothea Garbe, Horst Surburg.
New York : WILEY-VCH, c2001.
xii, 293 p. : ill. ; 25 cm.
Bauer, Kurt.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

4
Flavor chemistry and technology / Gary Reineccius
Boca Raton : Taylor & Francis, c2006.
489 p. : ill. ; 24 cm.
Reineccius, Gary.

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:4) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)


5
Food flavorings / edited by Philip R. Ashurst.
Gaithersburg, Md. : Aspen Publishers, c1999.
xviii, 460 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)