STT Nội dung
1
Alternatives to conventional food processing / edited by Andrew Proctor.
Cambridge : RSC, c2011.
xv, 481 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
Biến hình sinh học các sản phẩm từ hạt / Lê Ngọc Tú (chủ biên)
Hà Nội : Khoa học và kỹ thuật, 2000
172 tr.
Lê Ngọc Tú

Tài liệu số:1

3
Biochemistry of foods / by N.A. Michael Eskin.
San Diego : Academic Press, 2005.
xiii, 557 p. : ill. ; 24 cm.
Eskin, N. A. M.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

4
Biosensors in food processing, safety, and quality control / edited by Mehmet Mutlu.
Boca Raton, Florida : CRC Press, c2011.
xvi, 342 pages : illustrations ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

5
Chemical analysis of antibiotic residues in food / edited by Jian Wang, James D MacNeil, Jack Frank Kay.
Hoboken, N.J. : Wiley & Sons, c2012.
xxi, 353 p. : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)