STT Nội dung
1
Assuring food safety and quality : guidelines for strengthening national food control systems.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations ; : 2003.
73 p. : ill. ; 30 cm.


Tài liệu số:1

2
Environmental regulation and food safety : studies of protection and protectionism / edited by Veena Jha.
Cheltenham, UK ; Edward Elgar ; c2005.
xi, 232 p. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Fish and fishery products hazards and controls guidance
U.S. Department of Health and Human Services : 2011
page 476 : ill.


Tài liệu số:1

4
Food and beverage stability and shelf life / edited by David Kilcast and Persis Subramaniam.
Cambrdige ; Woodhead Pub., 2011.
xxx, 849 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Rice quality A guide to rice properties and analysis / Kshirod R. Bhattacharya
UK : 80 High Street, Sawston, Cambridge CB22 3HJ, 2011
608 p.
Bhattacharya, Kshirod R.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)