STT Nội dung
1
Biotechnology for improved foods and flavors / Gary R. Takeoka, editor ... [et al.].
Washington, DC : American Chemical Society, c1996.
x, 332 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

2
Biotechnology in agriculture and food processing : opportunities and challenges / edited by Parmjit S. Panesar, Satwinder S. Marwaha.
Boca Raton, FL : CRC Press, 2014
xvi, 621 p. : ill. ; 24 cm.
Panesar, P. S.
"An instructive and comprehensive overview of the use of biotechnology in various agriculture and food applications, this book discusses the current status of applications for improving quality and productivity of agriculture and food products. It discusses plant tissue culture techniques, genetic engineering in food ingredient production, bio-fertilizers, bio-pesticides, enzymes, genetically modified foods etc. The book is divided into four parts: fundamental concepts, biotechnology in agriculture, biotechnology in food processing and biotechnological management of crop residues and waste/by products of agro industries"--
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

3
Công nghệ Enzym / Nguyễn Trọng Cẩn và các tác giả khác
Hà Nội : Nông Nghiệp, 1998
378 tr. ; 21 cm


Đầu mục:12 (Lượt lưu thông:615) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:64)

4
Công nghệ sinh học thực phẩm / Đỗ Lê Hữu Nam
Nha Trang : Đại học Nha Trang, 2016
333 tr.
Đỗ Lê Hữu Nam

Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:23)

5
Công nghệ sinh học thực vật / Phạm Ngọc Minh Quỳnh
Nha Trang : Trường Đại học Nha Trang, 2011
113 tr
Phạm Ngọc Minh Quỳnh

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:70)