STT Nội dung
1
Advances in microbial food safety : volume 1 / edited by John Sofos.
Oxford : Woodhead Publishing, 2013.
xxix, 528p.; ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Berry fruit : value-added products for health promotion / edited by Yanyun Zhao.
Boca Raton : CRC Press, c2007.
430 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

3
Biosensors in food processing, safety, and quality control / edited by Mehmet Mutlu.
Boca Raton, Florida : CRC Press, c2011.
xvi, 342 pages : illustrations ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

4
Food safety and food quality / editors, R.E. Hester and R.M. Harrison.
Cambridge, UK : Royal Society of Chemistry, c2001.
xi, 166 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

5
Food safety management : implementing a food safety program in a food retail business / by Hal King
New York, N. Y. : Springer-Verlag New York Inc., 2013.
110 p. ; 24 cm.
King, Hal.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:15)