STT Nội dung
1
Bio-nanotechnology : a revolution in food, biomedical, and health sciences / edited by Debasis Bagchi ... [et al].
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2013.
xvii, 803 p., [32] pages of plates : ill. (some col)


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

2
Biopolymers in food colloids : thermodynamics and molecular interactions / by Maria Semenova, Eric Dickinson ; edited by Elena Burlakova, Gennady Zaikov.
Boston : Brill, 2010.
xii, 369 p. : ill. (some col.) ; 25 cm.
Semenova, Maria G.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Dekker encyclopedia of nanoscience and nanotechnology / edited by Cristian I. Contescu, Karol Putyera.
Boca Raton : Taylor & Francis, c2009.
6 v. (various pagings) : ill. ; 29 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Fundamental principles of engineering nanometrology / by Richard K. Leach.
Amsterdam : Elsevier Science , : c2010.
xxvi, 321 p. : ill. ; 24 cm.
Leach, R. K.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Handbook of single-molecule biophysics / Peter Hinterdorfer, Antoine van Oijen, editors.
Dordrecht ; Springer, c2009.
xxi, 626 p. : ill., (some col.) ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)