STT Nội dung
1
Fisheries processing : biotechnological applications / by A.M. Martin.
New York : Chapman & Hall, 1994.
494 p. ; 27 cm.
Martin, A. M.

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)

2
Handbook of seafood quality, safety and health applications / edited by Cesarettin Alasalvar ... [et al.].
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell, 2011.
xxviii, 542 p. : ill. ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

3
Impact of Sorting Fish prior to processing : A Pilot Project / The Newlantic Group [The ]
Canada : Fisheries and Habitat Management Newfoundland Region. Fisheries Development Division, 1987
57 p. : illus. ; 28 cm


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
4
Minced fish technology : a review / G. J. Grantham
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 1981
72 p. ; 28 cm
Grantham, G. J.

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
5
Production of Dried Fish / J. J. Waterman [The ]
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 1976
48 p. : illus. ; 25 cm
Waterman, J. J.

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:1) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)