STT Nội dung
1
Food Texture and Viscosity Concept and Measurement.
San Diego: Academic Press, 2002
446 p
Malcolm C. Bourne.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:13)

2
Physical properties of foods / Serpil Sahin, Servit Gulum Sumnu.
New York : Springer, c2006.
xiii, 257 p. : ill. ; 26 cm.
Sahin, Serpil.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:29)


3
Rheology of fluid and semisolid foods : principles and applications / M. Anandha Rao.
Gaithersburg, Md. : Aspen Publishers, 1999.
xiv, 433 p. : ill. ; 24 cm.
Rao, M. A., 1937-

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)