STT Nội dung
1
Computer applications in food technology : use of spreadsheets in graphical, statistical, and process analyses / edited by R. Paul Singh.
San Diego : Academic Press, c1996.
xii, 300 p. : ill. ; 24 cm. +
Singh, R. Paul.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)

2
Computerized food processing operations / by Arthur A. Teixeira, Charles F. Shoemaker.
Boston, MA : Springer US : 1989.
xi, 202 p. : ill.
Teixeira, Arthur A.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Food processing operations modeling : design and analysis / edited by Joseph Irudayaraj.
New York : Marcel Dekker, c2001.
viii, 347 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Fundamentals of food process engineering / Romeo T. Toledo.
New York, NY : Springer, c2007.
xvii, 579 p. : ill. ; 24 cm.
Toledo, Romeo T.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)



5
Handbook of food engineering / Edited by Dennis R. Heldman, Daryl B. Lund
CRC Press, 2007
1038 p.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)