STT Nội dung
1
Controlled atmosphere storage of fruits and vegetables / by A. Keith Thompson.
Wallingford, Oxfordshire, UK ; CABI, c2010.
xv, 272 p. : ill. ; 25 cm.
Thompson, A. K.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

2
Postharvest biology and technology for preserving fruit quality / by Daniel Valero and María Serrano.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2010.
xviii, 269 p. : ill. ; 25 cm.
Valero, Daniel.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Postharvest physiology and hypobaric storage of fresh produce / by Stanley P. Burg.
Wallingford, Oxon, UK ; CABI Pub., c2004.
xvi, 654 p. : ill. ; 25 cm.
Burg, Stanley P.,

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)