STT Nội dung
1
Berry fruit : value-added products for health promotion / edited by Yanyun Zhao.
Boca Raton : CRC Press, c2007.
430 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

2
Food, nutrition, physical activity and the prevention of cancer : a global perspective : a project of World Cancer Research Fund International.
Washington, D.C. : American Institute for Cancer Research, c2007.
xxv, 517 p. : col. ill. ; 27 cm. +


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

3
Human brain evolution : the influence of freshwater and marine food resources / edited by Stephen C. Cunnane, Kathlyn M. Stewart.
Hoboken, N.J. : Wiley-Blackwell, c2010.
xix, 213 p., [4] p. of plates : ill. (some col.)


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

4
Milk and dairy products in human nutrition : production, composition and health / edited by Young W. Park, George F.W. Haenlein.
Chichester, West Sussex, UK : Wiley-Blackwell, 2013.
xxviii, 700 p., [12] pages of plages : ill. (some col.) ; 26 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)

5
Omega-3 fatty acids : chemistry, nutrition, and health effects / edited by Fereidoon Shahidi,John W. Finley.
Washington, DC : American Chemical Society : c2001.
xii, 330 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)