STT Nội dung
1
Advanced dairy chemistry : Vol 3: Lactose, water, salts, and minor constituents. / edited by P.F. Fox, P.L.H. McSweeney.
New York, N.Y. : Springer, c2009
793 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)



2
Advances in food diagnostics / editors, Leo M.L. Nollet, Fidel Toldrá ; administrative editor, Y.H. Hui.
Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2007.
xiii, 368 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Advances in food science and nutrition / edited by Visakh P.M., Laura B. Iturriaga, and Pablo Daniel Ribotta. Volume 2
Salem, Massachusetts : Scrivener Publishing : Wiley, 2014
470 p.


Tài liệu số:1

4
Advances in food science and technology. /. edited by Visakh P.M. ... [et al.]. Volume 1 /
Salem, Mass. : Scrivener Publishing ; c2013.
xx, 304 p. : ill., charts.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

5
Analyses for hormonal substances in food-producing animals / edited by Jack F. Kay.
Cambridge, UK : RSC Publishing, c2010.
xiii, 222 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)