STT Nội dung
1
2
Antioxidants and functional components in aquatic foods / edited by Hordur G. Kristinsson, Andy Meaden, Niklas Andersson
Chichester, England : Wiley-Blackwell, 2014
341 p.
Kristinsson, Hordur G

Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Asian functional foods / John Shi, Chi-Tang Ho, Fereidoon Shahidi
USA : CRC, c2005
647 p. ; 24 cm
Shi, John

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:2) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

4
Bioactive foods and extracts : cancer treatment and prevention / edited by Ronald Ross Watson, Victor R. Preedy.
Boca Raton, FL : CRC Press, 2011.
xx, 643 p. : ill., map ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Bioprocesses and biotechnology for functional foods and nutraceuticals / edited by Jean-Richard Neeser, J. Bruce German
USA : Marcel Dekker;, c2004
449 p. : ill ; 24 cm
Neeser, Jean-Richard

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:1) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)