STT Nội dung
1
An integrated approach to new food product development / edited by Howard R. Moskowitz, I. Sam Saguy, Tim Straus
Boca Raton : CRC Press, c2009.
xxiii, 479 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Calorimetry in food processing : analysis and design of food systems / editor, Gönül Kaletunç.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell/IFT Press, 2009.
xix, 392 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

3
Calorimetry in food processing : analysis and design of food systems / Gönül Kaletunç.
Ames, Iowa : Wiley-Blackwell/IFT Press, 2009.
xix, 392 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

4
Case studies in food product development / edited by Mary Earle and Richard Earle.
Cambridge : Woodhead, 2008.
xxvi, 414 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

5
Chemical and functional properties of food lipids / edited by Zdzisław E. Sikorski, Anna Kołakowska.
Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2003.
388 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)