STT Nội dung
1
Berry fruit : value-added products for health promotion / edited by Yanyun Zhao.
Boca Raton : CRC Press, c2007.
430 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

2
3
Endocrine-disrupting chemicals in food / edited by Ian Shaw.
Boca Raton, FL : CRC Press ; 2009.
xxii, 584 p. : ill. ; 23 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Food materials science : principles and practice / edited by Jose Miguel Aguilea, Peter J. Lillford.
New York : Springer, c2008.
vii, 616 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Manual of methods of analysis of food : Meat and meat products & fish and fish products
New Delhi : Food sadety and standards authoriry of India, 2012
82 p. : ill ; col.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)