STT Nội dung
1
Cereal grains : assessing and managing quality / edited by C.W. Wrigley and I.L. Batey.
Oxford : Woodhead Pub. ; 2010.
xxiv, 520 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

2
Food identity preservation and traceability : safer grains / by Gregory S. Bennet.
Boca Raton : CRC Press, c2010.
xlii, 644 p. : ill. ; 25 cm.
Bennet, Gregory S.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

3
Technology of cereals : an introduction for students of food science and agriculture / N.L. Kent and A.D. Evers.
New York : Pergamon, c1994.
xiii, 334 p. : ill. ; 25 cm.
Kent, N. L.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)