STT Nội dung
1
Case studies in novel food processing technologies : innovations in processing, packaging and predictive modelling / edited by Christopher J. Doona, Kenneth Kustin and Florence E. Feeherry.
Oxford : Woodhead Publishing, 2010.
1 online resource (xxx, 529 p.) : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

2
Food and beverage stability and shelf life / edited by David Kilcast and Persis Subramaniam.
Cambrdige ; Woodhead Pub., 2011.
xxx, 849 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
The stability and shelf life of food / edited by David Kilcast and Persis Subramaniam.
Boca Raton : CRC Press ; 2000.
xii, 340 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)

4
Thermal food processing : new technologies and quality issues / edited by Da-Wen Sun.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2012.
xix, 666 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:5)