STT Nội dung
1
Advancing medicine with food and nutrients / edited by Ingrid Kohlstadt.
Boca Raton, FL : CRC Press, 2013
xxii, 888 p. : ill. ; 26 cm.

"This book features chapters leading physicians in disease management applying the latest scientific advances linking nutrition to the clinical practice of medicine. Each chapter offers adjuncts to standard care, fewer side-effects, improved risk-reduction or added quality of life"--
Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Functional foods : concept to product / edited by Glenn R. Gibson, Christine M. Williams.
Boca Raton, FL : CRC Press ; : c2000.
xvii, 374 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

3
Functional foods : concept to product / edited by Maria Saarela..
Oxford, UK ; Woodhead Pub., 2011.
xxix, 640 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:6)

4
Handbook of nutraceuticals and functional foods / edited by Robert E.C. Wildman.
Boca Raton : CRC/Taylor&Francis, c2007.
541 p. : ill. ; 27 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Healing with whole foods : Asian traditions and modern nutrition / by Paul Pitchford.
Berkeley, Calif. : North Atlantic Books, c2002.
xxiv, 753 p. : ill. ; 25 cm.
Pitchford, Paul.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)