STT Nội dung
1
Baked products : science, technology and practice / Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
Ames, Iowa : Blackwell Pub., 2006.
xii, 228 p. : ill. ; 25 cm.
Cauvain, Stanley P.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:9)




2
Bakery food manufacture and quality : water control and effects / Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
Malden, MA : Blackwell Science, 2000.
xii, 209 p. : ill. ; 26 cm.
Cauvain, Stanley P.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Bakery food manufacture and quality : water control and effects / Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
Chichester, West Sussex ; Wiley-Blackwell, 2008.
xii, 289 p. : ill. ; 26 cm.
Cauvain, Stanley P.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
More baking problems solved / Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
Boca Raton : CRC Press, 2009.
1 online resource (xx, 224 p.) : ill.
Cauvain, Stanley P.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

5
Technology of breadmaking / edited by Stanley P. Cauvain and Linda S. Young.
New York : Springer, 2007.
xx, 397 p.; : ill.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)