STT Nội dung
1
Advances in microbial food safety / Vijay K. Juneja, John P. Cherry, Michael H. Tunick,
Washington, DC : American Chemical Society : c2006.
xiv, 346 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)

2
Biotechnology for improved foods and flavors / Gary R. Takeoka, editor ... [et al.].
Washington, DC : American Chemical Society, c1996.
x, 332 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

3
Color quality of fresh and processed foods / Catherine A. Culver, editor, Ronald E. Wrolstad, editor ; sponsored by the ACS Division of Agricultural and Food Chemistry, Inc.
[New York] : American Chemical Society ; : c2008.
xiii, 549 p., 27 p. of plates : ill. (some col.) ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)

4
Flavor and lipid chemistry of seafoods / edited by Fereidoon Shahidi, editor, Keith R. Cadwallader.
Washington, DC : American Chemical Society, c1997.
ix, 285 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)

5
Food phytochemicals for cancer prevention I : fruits and vegetables / edited by Mou-Tuan Huang ... [et al.].
Washington, D.C. : American Chemical Society, 1994.
xii, 427 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:1)