STT Nội dung
1
Basic epidemiology / by R. Bonita, R. Beaglehole, T. Kjellström.
Geneva : World Health Organization, c2006.
xi, 213 p. : ill., map ; 26 cm.
Bonita, R.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
Codex alimentarius : Food hygiene basic texts.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations : 2001.
iii, 70 p. : ill. ; 22 cm.
Joint FAO/WHO Codex Alimentarius Commission.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

3
Food labelling / World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, 2007.
51 p.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:19)

4
Food safety risk analysis : a guide for national food safety authorities.
Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations, : 2006.
xii, 102 p. : ill. ; 30 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

5
Guidelines for drinking-water quality / World Health Organization.
Geneva : World Health Organization, c2011.
xxiii, 541 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)