STT Nội dung
1
Advances in deep-fat frying of foods / edited by Serpil Sahin, Servet Gülüm Sumnu./
Boca Raton : CRC Press, c2009.
xviii, 310 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:3)


2
Food engineering aspects of baking sweet goods / edited by Servet Gülüm Şumnu, Serpil Sahin.
Boca Raton : CRC Press, c2008.
xviii, 283 p. : ill. (some col.) ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:10)



3
Physical properties of foods / Serpil Sahin, Servit Gulum Sumnu.
New York : Springer, c2006.
xiii, 257 p. : ill. ; 26 cm.
Sahin, Serpil.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:29)