STT Nội dung
1
Functional food ingredients and nutraceuticals : processing and technologies / edited by John Shi.
Boca Raton, FL : CRC/Taylor & Francis, c2007.
427 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)



2
Functional foods : biochemical & processing aspects / edited by John Shi, G. Mazza, Marc LeMaguer.
Boca Raton : CRC Press, c1998-c2002.
458 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:9) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
3
Functional foods of the East / edited by John Shi, Chi-Tang Ho, Fereidoon Shahidi.
Boca Raton, FL : CRC Press, c2011.
xv, 486 p. : ill. ; 25 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:2)

4
Functional foods.Volume 2 : biochemical & processing aspects / edited by John Shi, G. Mazza, Marc LeMaguer.
Boca Raton : CRC Press, 2002.
409 p. : ill. ; 24 cm.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:4)