NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Comprehensive reviews in food science and food safety, Tập 13, Số 1, 2014
Mục lục:
DòngNội dung
1Book Review: Handbook of Dietary and Nutritional Aspects of Human Breast Milk
2Popular Ethnic Foods in the United States: Historical and Safety Perspective / Jee Hye Lee,Johye Hwang, Azlin Mustapha
3Developmentand Controlof Bacterial Biofilms on Dairy Processing Membranes / Sanjeev Anand and others
4Sinapic Acid and Its Derivatives: Natural Sources and Bioactivity / Neda Niciforovic and Helena Abramovi
5Textureand Structure Measurements and Analysesfor Evaluationof Fishand Fillet Freshness Quality:A Review / Jun-Hu Cheng and others
6Curcumin and Liver Disease: from Chemistry to Medicine / Seyed Fazel Nabavi and others
7Potential Utilityof High-Pressure Processing to Address the Riskof Food Allergen Concerns / Hsiao-WenHuang and others
8Food Safety Offenses in New South Wales, Australia: A Critical Appreciation of Their Complexities / Abu Noman M.A.Ali and S.M.Solaiman
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8180
Tháng này :3600925
Tổng lượt truy cập:135341698