Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Dịch vụ có phí
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Comprehensive reviews in food science and food safety, Tập 13, Số 1, 2014
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Book Review: Handbook of Dietary and Nutritional Aspects of Human Breast Milk
2
Popular Ethnic Foods in the United States: Historical and Safety Perspective / Jee Hye Lee,Johye Hwang, Azlin Mustapha
3
Developmentand Controlof Bacterial Biofilms on Dairy Processing Membranes / Sanjeev Anand and others
4
Sinapic Acid and Its Derivatives: Natural Sources and Bioactivity / Neda Niciforovic and Helena Abramovi
5
Textureand Structure Measurements and Analysesfor Evaluationof Fishand Fillet Freshness Quality:A Review / Jun-Hu Cheng and others
6
Curcumin and Liver Disease: from Chemistry to Medicine / Seyed Fazel Nabavi and others
7
Potential Utilityof High-Pressure Processing to Address the Riskof Food Allergen Concerns / Hsiao-WenHuang and others
8
Food Safety Offenses in New South Wales, Australia: A Critical Appreciation of Their Complexities / Abu Noman M.A.Ali and S.M.Solaiman