NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Comprehensive reviews in food science and food safety, Tập 11, Số 2, 2012
Mục lục:
DòngNội dung
1Bolus Formation and Disintegration during Digestion of Food Carbohydrates / Gail M. Bornhorst and R. Paul Singh
2Intervention Technologies for Ensuring Microbiological Safety of Meat: Current and Future Trends / J. H. Chen and others
3Biofilm Formation in Milk Production and Processing Environments; Influence on Milk Quality and Safety / Sophie Marchand and others
4Phenol-Based Antioxidants and the In Vitro Methods Used for Their Assessment / Brian D. Craft and others
5Genetically Modified Crops Expressing 35S-Thaumatin II Transgene: Sensory Properties and Food Safety Aspects / Maria Szwacka and others
6Bioactive Peptides: Synthesis, Properties, and Applications in the Packaging and Preservation of Food / Paula Judith Perez Espitia and others
7The Tale of Sushi: History and Regulations / Cindy Hsin-I Feng
8Evaluating Global Barriers to the Use of Red Palm Oil as an Intervention Food to Prevent Vitamin A Deficiency / Betty J. Burri
9Use of Iodized Salt in Processed Foods in Select Countries Around the World and the Role of Food Processors / Sarah Davis Ohlhorst and others
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8300
Tháng này :3600537
Tổng lượt truy cập:135341314