Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Dịch vụ có phí
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Comprehensive reviews in food science and food safety, Tập 11, Số 2, 2012
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Bolus Formation and Disintegration during Digestion of Food Carbohydrates / Gail M. Bornhorst and R. Paul Singh
2
Intervention Technologies for Ensuring Microbiological Safety of Meat: Current and Future Trends / J. H. Chen and others
3
Biofilm Formation in Milk Production and Processing Environments; Influence on Milk Quality and Safety / Sophie Marchand and others
4
Phenol-Based Antioxidants and the In Vitro Methods Used for Their Assessment / Brian D. Craft and others
5
Genetically Modified Crops Expressing 35S-Thaumatin II Transgene: Sensory Properties and Food Safety Aspects / Maria Szwacka and others
6
Bioactive Peptides: Synthesis, Properties, and Applications in the Packaging and Preservation of Food / Paula Judith Perez Espitia and others
7
The Tale of Sushi: History and Regulations / Cindy Hsin-I Feng
8
Evaluating Global Barriers to the Use of Red Palm Oil as an Intervention Food to Prevent Vitamin A Deficiency / Betty J. Burri
9
Use of Iodized Salt in Processed Foods in Select Countries Around the World and the Role of Food Processors / Sarah Davis Ohlhorst and others