NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Packaging technology and science., Tập 27, Số 1, 2014
Mục lục:
DòngNội dung
1End-of-life Solutions for Fibre and Bio-based Packaging Materials in Europe / By Günter Müller and others
2Contamination of Polyvinyl Chloride Cling Films from Cardboard Packaging / By Valeria Guazzotti ad others
3Shelf Life of Fresh Beef Stored in Master Packages with Carbon Monoxide and High Levels of Carbon Dioxide / By Anna C. Venturini and others
4Mechanical, Barrier, Optical Properties and Antimicrobial Activity of Edible Films Prepared from Silver Carp Surimi Incorporated with e -Polylysine / By Wu-Yin Weng and others
5Evaluation of Antifungal Activity of Antimicrobial Agents on Cheddar Cheese / By Kuorwel K. Kuorwel and others
6Kinetic Migration of Chemical Elements from Ceramic Packaging into Simulated Foods and Mature Vinegar / By Qin-Bao Lin and others
7A Novel On-Package Sticker Sensor Based on Methyl Red for Real-Time Monitoring of Broiler Chicken Cut Freshness / By Bambang Kuswandi and others
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8040
Tháng này :3599031
Tổng lượt truy cập:135339820