Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Dịch vụ có phí
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Packaging technology and science., Tập 27, Số 1, 2014
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
End-of-life Solutions for Fibre and Bio-based Packaging Materials in Europe / By Günter Müller and others
2
Contamination of Polyvinyl Chloride Cling Films from Cardboard Packaging / By Valeria Guazzotti ad others
3
Shelf Life of Fresh Beef Stored in Master Packages with Carbon Monoxide and High Levels of Carbon Dioxide / By Anna C. Venturini and others
4
Mechanical, Barrier, Optical Properties and Antimicrobial Activity of Edible Films Prepared from Silver Carp Surimi Incorporated with e -Polylysine / By Wu-Yin Weng and others
5
Evaluation of Antifungal Activity of Antimicrobial Agents on Cheddar Cheese / By Kuorwel K. Kuorwel and others
6
Kinetic Migration of Chemical Elements from Ceramic Packaging into Simulated Foods and Mature Vinegar / By Qin-Bao Lin and others
7
A Novel On-Package Sticker Sensor Based on Methyl Red for Real-Time Monitoring of Broiler Chicken Cut Freshness / By Bambang Kuswandi and others