Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Dịch vụ có phí
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of aquatic food product technology , Tập 21, Số 3, 2012
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Accelerators of Innovation and Discovery / David P. Green
2
Effect of the Inclusion of Dried Tetraselmis suecica on Growth, Feed Utilization, and Fillet Composition of European Sea Bass Juveniles Fed Organic Diets / F. Tulli and others
3
Meat Yield, Condition Index, and Biochemical Composition of Mussels (Mytilus galloprovincialis Lamarck, 1819) in Sinop, South of the Black Sea / Meryem Yeşim Çelik and others
4
Effect of Modified Atmosphere Packaging on Quality and Shelf Life of Salted Bonito (Sarda sarda) / Emre Caglak, Sukran Cakli, Berna Kilinc
5
Evaluation of Physicochemical and Sensory Properties of Sausages Made with Washed and Unwashed Mince from Nile Tilapia By-products / Paulo Roberto Campagnoli de Oliveira Filho and others
6
Physical and Sensory Properties of Electrohydrodynamic (EHD) Dried Scallop Muscle / Ya-Xiang Bai and others
7
Antioxidant Properties of Seven Cultivated and Natural Edible Seaweed Extracts from Taiwan / Hui-Chiu Lin, Wann-Sheng Tsai, Tsai-Hsin Chiu
8
Antioxidant and Angiotensin-Converting Enzyme Inhibitory Activities of Protein Hydrolysates Prepared from Threadfin Bream (Nemipterus spp.) Surimi By-products / Penprabha Piyadhammaviboon and others
9
Food Safety for the 21st Century: Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply Chain / Keith W. Gates