NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Journal of aquatic food product technology , Tập 21, Số 3, 2012
Mục lục:
DòngNội dung
1Accelerators of Innovation and Discovery / David P. Green
2Effect of the Inclusion of Dried Tetraselmis suecica on Growth, Feed Utilization, and Fillet Composition of European Sea Bass Juveniles Fed Organic Diets / F. Tulli and others
3Meat Yield, Condition Index, and Biochemical Composition of Mussels (Mytilus galloprovincialis Lamarck, 1819) in Sinop, South of the Black Sea / Meryem Yeşim Çelik and others
4Effect of Modified Atmosphere Packaging on Quality and Shelf Life of Salted Bonito (Sarda sarda) / Emre Caglak, Sukran Cakli, Berna Kilinc
5Evaluation of Physicochemical and Sensory Properties of Sausages Made with Washed and Unwashed Mince from Nile Tilapia By-products / Paulo Roberto Campagnoli de Oliveira Filho and others
6Physical and Sensory Properties of Electrohydrodynamic (EHD) Dried Scallop Muscle / Ya-Xiang Bai and others
7Antioxidant Properties of Seven Cultivated and Natural Edible Seaweed Extracts from Taiwan / Hui-Chiu Lin, Wann-Sheng Tsai, Tsai-Hsin Chiu
8Antioxidant and Angiotensin-Converting Enzyme Inhibitory Activities of Protein Hydrolysates Prepared from Threadfin Bream (Nemipterus spp.) Surimi By-products / Penprabha Piyadhammaviboon and others
9Food Safety for the 21st Century: Managing HACCP and Food Safety Throughout the Global Supply Chain / Keith W. Gates
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8127
Tháng này :3599695
Tổng lượt truy cập:135340479