NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Journal of aquatic food product technology , Tập 20, Số 4, 2011
Mục lục:
DòngNội dung
1Reflecting on the Recent Publisher's Report / Allan Bremner
2Instrumental Textural Changes in Raw White Shrimp During Iced Storage / N. Nunak, G. Schleining
3Convective Drying Kinetics and Physical Properties of Silver Carp (Hypophthalmichthys molitrix) Fillets / Yingqiang Wang, Min Zhang, Arun S. Mujumdar
4A Review on Fish Lipid: Composition and Changes During Cooking Methods / Y. Moradi and others
5Bleeding of Farmed Atlantic Cod: Residual Blood, Color, and Quality Attributes of Pre- and Postrigor Fillets as Affected by Perimortem Stress and Different Bleeding Methods / Hanne Digre and others
6The Effects of Season and Site of Catch on Morphometric Characteristics, Mineral Content, and Fatty Acids of Sardines (Sardina pilchardus) Caught on the Algerian Coast / Kaddour Bouderoua and others
7Environmental Effects on Seafood Availability, Safety, and Quality (Chemical & Functional Properties of Food Components). Edited by E. Grażyna Daczkowska-Kozon and Bonnie Sun Pan / Keith W. Gates
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8260
Tháng này :3600560
Tổng lượt truy cập:135341337