Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Dịch vụ có phí
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of aquatic food product technology , Tập 20, Số 4, 2011
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Reflecting on the Recent Publisher's Report / Allan Bremner
2
Instrumental Textural Changes in Raw White Shrimp During Iced Storage / N. Nunak, G. Schleining
3
Convective Drying Kinetics and Physical Properties of Silver Carp (Hypophthalmichthys molitrix) Fillets / Yingqiang Wang, Min Zhang, Arun S. Mujumdar
4
A Review on Fish Lipid: Composition and Changes During Cooking Methods / Y. Moradi and others
5
Bleeding of Farmed Atlantic Cod: Residual Blood, Color, and Quality Attributes of Pre- and Postrigor Fillets as Affected by Perimortem Stress and Different Bleeding Methods / Hanne Digre and others
6
The Effects of Season and Site of Catch on Morphometric Characteristics, Mineral Content, and Fatty Acids of Sardines (Sardina pilchardus) Caught on the Algerian Coast / Kaddour Bouderoua and others
7
Environmental Effects on Seafood Availability, Safety, and Quality (Chemical & Functional Properties of Food Components). Edited by E. Grażyna Daczkowska-Kozon and Bonnie Sun Pan / Keith W. Gates