Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Dịch vụ có phí
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of aquatic food product technology , Tập 20, Số 1, 2011
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Genetically Modified Salmon Nears US FDA Approval as Food / David Green
2
Psychophysics and the Sensory Assessment of Fish / Peter Howgate
3
Response to “Psychophysics and the Sensory Assessment of Fish” / H. Allan Bremner
4
Response to “Psychophysics and the Sensory Assessment of Fish” / Joop Luten
5
Effect of Protease Treatment on Oil Extractability of Carotenoids from Shrimp Waste / Nakkarike Manjabhat Sachindra, & Namadev Subbanna Mahendrakar
6
Application of Native Lactic Acid Bacteria (LAB) for Fermentative Recovery of Lipids and Proteins from Fish Processing Wastes: Bioactivities of Fermentation Products / Amit Kumar Rai and others
7
Determination of Volume of Alaska Pollock (Theragra chalcogramma) by Image Analysis / Murat O. Balaban and others
8
Effect of Frozen Storage Temperature on Quality-Related Changes in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) / Maria G. Burgaard, Bo M. Jørgensen
9
Fatty Acid Composition of Muscle, Liver, and Adipose Tissue of Freshwater Fish from Lake Victoria, Uganda / Justus Masa and others
10
Preliminary Characterization of Carrageenan from the Red Seaweed Halymenia floresii / Y. Freile-Pelegrín, J. A. Azamar, D. Robledo
11
Synergic Effects of Light Salting, Vacuum Packaging, and Onion Extract on the Quality Retention of Refrigerated Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets / Bahareh Shabanpour, Mehdi Zolfaghari
12
Proximate Composition, Cholesterol, and Fatty Acid Content of Brown Shrimp (Crangon crangon L. 1758) from Sinop Region, Black Sea / Hülya Turan, Yalçin Kaya, M. Emin Erdem
13
Rapid Detection and Characterization of Foodborne Pathogens by Molecular Techniques / Keith W. Gates