Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Dịch vụ có phí
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of aquatic food product technology , Tập 19, Số 3-4, 2010
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
A Brave New World in Seafood Science and Technology / Torger Børresen
2
Effects of Packaging Method on Salt-Cured Cod Yield and Quality During Storage / Grete Hansen Aas and others
3
Low-Dose X-Ray Treatment of FreshChannel Catfish Fillets Does Not Affect Color, Texture, or Oxidation / Christina E. Collins and others
4
Comparison of Lactic Acid Bacteria Fermentation with Acid Treatments for Chitosan Production from Shrimp Waste / Sureerat Phuvasate, Yi-Cheng Su
5
Antioxidant Activity of Hydrolysates and Peptide Fractions of Nemipterus japonicus and Exocoetus volitans Muscle / Shabeena Yousuf Naqash & R. A. Nazeer
6
Quality Characteristics of High Pressure- Induced Hake (Merluccius capensis) Protein Gels with and without MTGase / Carlos L. Cardoso and others
7
The Fish Industry—Toward Supply Chain Modeling / Toke Koldborg Jensen and others
8
Prediction of the Weight of Aquacultured Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) by Image Analysis / Bahar Gümüş, Murat O. Balaban
9
Textural and Sensory Properties of Fish Sausage from Rainbow Trout / Tolga Dincer, Sukran Cakli
10
Effect of Temperature on Quality- Related Changes in Cod (Gadus morhua) During Short- and Long-Term Frozen Storage / Maria G. Burgaard, Bo M. Jørgensen
11
The Effect of Liquid Smoking of Anchovy (Engraulis encrasicolus, L. 1758) Fillets on Sensory, Meat Yield, Polycyclic Aromatic Hydrocarbon (PAH) Content, and Chemical Changes / Zayde Alçiçek and others
12
Changes in the Chemical Characteristics of Gulbi, Salted and Dried Yellow Corvenia, During Drying at Different Temperatures / Hyun-Jung Gwak, Jong-Bang Eun
13
Proximate and Fatty Acid Compositions in Different Flesh Cuts of Cultured, Cultured Fasted, and Wild Pacific Bluefin Tuna (Thunnus orientalis) / Bimol C. Roy and others
14
Quantification of the Differences in Flesh Fatty Acid Components between Farmed and Wild Fish / James Sales
15
The Chemical and Sensory Quality of Smoked Sturgeon (Huso huso): A Case Study / Gülgün F. Ünal Şengör and others
16
Fishery Products—Quality, Safety and Authenticity / Keith W. Gates