NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Food science and technology international., Tập 21, Số 7, 2015
Mục lục:
DòngNội dung
1Microstructure, microbial profile and quality characteristics of high-pressure-treated chicken nuggets / Suresh Devatkal and others
2Effect of co-milled wheat, green gram and barley on the rheological and quality characteristics of cookies / Siddharth B Tulse and others
3Quality characteristics of fried lamb nuggets from low-value meat cuts: Effect of formulation and freezing storage / Milagros Medina and others
4Physicochemical and microbiological changes during the refrigerated storage of lamb loins sous-vide cooked at different combinations of time and temperature / Mar Roldan and others
5Gluten-free dough-making of specialty breads: Significance of blended starches, flours and additives on dough behaviour / Concha Collar and others
6Analysis of ethylene biosynthesis and perception during postharvest cold storage of Marsh and Star Ruby grapefruits / Joanna Lado, Marıa Jesus Rodrigo, Lorenzo Zacarıas
7Deficit irrigation strategies combined with controlled atmosphere preserve quality in early peaches / Natalia Falagan and others
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8293
Tháng này :3600530
Tổng lượt truy cập:135341307