NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Food science and technology international., Tập 21, Số 6, 2015
Mục lục:
DòngNội dung
1Potentially synbiotic fermented beverage with aqueous extracts of quinoa (Chenopodium quinoa Willd) and soy / F Bianchi and others
2Post-storage cell wall metabolism in two sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars displaying different postharvest performance / Burcu Belge and others
3Comparison of the microbial dynamics and biochemistry of laboratory sourdoughs prepared with grape, apple and yogurt / Elena Gordun and others
4Development of a non-dairy probiotic fermented product based on almond milk and inulin / Neus Bernat and others
5Cross-cultural perception of six commercial olive oils: A study with Spanish and US consumers / L Vazquez-Araujo and others
6Effects of vacuum and modified atmosphere on textural parameters and structural proteins of cultured meagre (Argyrosomus regius) fillets / Marıa I Saez and others
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8299
Tháng này :3600536
Tổng lượt truy cập:135341313