NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Food science and technology international., Tập 21, Số 5, 2015
Mục lục:
DòngNội dung
1Effect of tiger nut-derived products in gluten-free batter and bread / Nuria Aguilar and others
2Rheological and physical properties of gelatin suspensions containing cellulose nanofibers for potential coatings / Ricardo D Andrade and others
3Rheological, thermo-mechanical, and baking properties of wheat-millet flour blends / Iuliana Aprodu and Iuliana Banu
4Impact of ultraviolet radiation treatments on the physicochemical properties, antioxidants, enzyme activity and microbial load in freshly prepared hand pressed strawberry juice / Rajeev Bhat, Rainer Stamminger
5Functionality of alternative protein in gluten-free product development
6Extraction and characterization of gelatin from two edible Sudanese insects and its applications in ice cream making / Abdalbasit Adam Mariod, Hadia Fadul
7Evaluation of bioactive compounds of black mulberry juice after thermal, microwave, ultrasonic processing, and storage at different temperatures / Bo Jiang and others
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8263
Tháng này :3600455
Tổng lượt truy cập:135341233