NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Food science and technology international., Tập 21, Số 3, 2015
Mục lục:
DòngNội dung
1Frying stability of rapeseed Kizakinonatane (Brassica napus) oil in comparison with canola oil / Jin-Kui Ma and others
2Effect of 1-methylcyclopropene on shelf life, visual quality and nutritional quality of netted melon / Y Shi and others
3Effect of sorghum flour composition and particle size on quality properties of gluten-free bread / Emily Frederick Trappey and others
4Sequential inoculation versus co-inoculation in Cabernet Franc wine fermentation / Pedro Miguel Izquierdo Can˜as and others
5Quality characteristics of gluten-free cookies made of buckwheat, corn, and rice flour with/without transglutaminase / Gulcin Altındag and others
6Functional properties and in vitro antioxidant and antibacterial effectiveness of pigskin gelatin films incorporated with hydrolysable chestnut tannin / Cristina Pen˜a-Rodriguez and others
7Effects of sonication and ultraviolet-C treatment as a hurdle concept on quality attributes of Chokanan mango (Mangifera indica L.) juice / Vicknesha Santhirasegaram, Zuliana Razali and Chandran Somasundram
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8229
Tháng này :3600122
Tổng lượt truy cập:135340905