NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Food science and technology international., Tập 21, Số 2, 2015
Mục lục:
DòngNội dung
1Characterization of multilayered and composite edible films from chitosan and beeswax / Elena Velickova and others
2Combined effect of temperature and controlled atmosphere on storage and shelf-life of ‘Rocha’ pear treated with 1-methylcyclopropene / Custodia ML Gago and others
3Effect of phage and host concentration on the inactivation of Escherichia coli O157:H7 on cooked and raw beef / JA Hudson and others
4Characterization of volatile compounds responsible for the aroma in naturally fermented sausages by gas chromatography-olfactometry / Alicia Olivares, Jose´ Luis Navarro and Monica Flores
5Effect of microwave power on kinetics and characteristics of microwave vacuum-dried longan (Dimocarpus longan Lour.) pulp / Dongxiao Su and others
6Eating quality and health-promoting properties of two sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars stored in passive modified atmosphere / Isabel Lara and others
7Optimisation of oat milk formulation to obtain fermented derivatives by using probiotic Lactobacillus reuteri microorganisms / N Bernat and others
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8256
Tháng này :3600448
Tổng lượt truy cập:135341226