NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Food science and technology international., Tập 20, Số 8, 2014
Mục lục:
DòngNội dung
1Washing of cut persimmon with thyme or lemon essential oils / Celia Almela and others
2Preparation of anchovy (Engraulis japonicus) protein hydrolysates with high free radical-scavenging activity using endogenous and commercial enzymes / Silian He and others
3Effect of roasting on rheological and functional properties of sorghum flour / Veena Ranganathan, Indira Tyakal Nunjundiah, Sila Bhattacharya
4Host range and in vitro lysis of Listeria monocytogenes seafood isolates by bacteriophages / Geevika J Ganegama Arachchi and others
5Effect of processing by hydrostatic high pressure of two ready to heat vegetable meals and stability after refrigerated storage / Rosa Masegosa and others
6Influence of maltodextrin and environmental stresses on stability of whey protein concentrate/i-carrageenan stabilized sesame oil-in-water emulsions / E. Onsaard and others
7Dietary fibre concentrate from Chilean algarrobo (Prosopis chilensis (Mol.) Stuntz) pods: Purification and characterization / Ana Marıa Estevez and others
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8192
Tháng này :3600816
Tổng lượt truy cập:135341589