NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
American journal of food technology, Tập 9, Số 7, 2014
Mục lục:
DòngNội dung
1Certain Properties of Gelatin-Starch Film Incorporated with Plant Extract (Kaempferia parviflora Wall. Ex Baker) and its Application to Meat Product / Pheeraya Chottanom and others
2Suitability of Cassava Starch as a Gelling Agent for the in vitro Culture of Banana Plantlets / J.N. Buah
3Effect of Processing Methods on Qualities of Bambara Groundnut (Voandzeia subterranea (L.) Thouars) Flour and their Acceptability in Extruded Snacks
4A Comparative Analysis of Mineral Elements in the Mycelia and the Fruiting Bodies of Shntake Mushrooms / P.L. George and others
5Isolation of Fungi and their Mycotoxin Extract from Stored Wheat and Other Grains Importer in Saudi Arabia / D.F. Muneera Al-Kahtani
6Comparative Nutritional Composition of Smoked Catfish (Clarias gariepinus) Produced from NIOMR Smoking Kiln and Local Cut Drum Oven / A.N. Okereke, J.Y. Okpara and S.O. Ogumuka
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8300
Tháng này :3588549
Tổng lượt truy cập:135329362