NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Journal of Dairy Science, Tập 96, Số 10, 2013
Mục lục:
DòngNội dung
1Effect of hydrostatic high-pressure processing on the chemical, functional, and rheological properties of starter-free Queso Fresco / D. L. Van Hekken and others
2Microbial background flora in small-scale cheese production facilities does not inhibit growth and surface attachment of Listeria monocytogenes / B. C. T. Schirmer and others
3The effect of sodium reduction with and without potassium chloride on the survival of Listeria monocytogenes in Cheddar cheese / E. Hystead , F. Diez-Gonzalez , T. C. Schoenfuss
4Transport phenomena in a model cheese: The influence of the charge and shape of solutes on diffusion / J. V. C. Silva and others
5Effect of microfiltration concentration factor on serum protein removal from skim milk using spiral-wound polymeric membranes / S. L. Beckman, D. M. Barbano
6Resistance of the constitutive microflora of biofilms formed on whey reverse-osmosis membranes to individual cleaning steps of a typical clean-in-place protocol / Sanjeev Anand, Diwakar Singh
7Investigation of the migration of triclabendazole residues to milk products manufactured from bovine milk, and stability therein, following lactating cow treatment / C. Power and others
8Short communication: Influence of long-chain inulin and Lactobacillus paracasei subspecies paracasei on the sensory profile and acceptance of a traditional yogurt / T. C. Pimentel, A. G. Cruz , S. H. Prudencio
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8266
Tháng này :3600503
Tổng lượt truy cập:135341280