Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Dịch vụ có phí
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of Dairy Science, Tập 96, Số 10, 2013
Mục lục:
Dòng
Nội dung
1
Effect of hydrostatic high-pressure processing on the chemical, functional, and rheological properties of starter-free Queso Fresco / D. L. Van Hekken and others
2
Microbial background flora in small-scale cheese production facilities does not inhibit growth and surface attachment of Listeria monocytogenes / B. C. T. Schirmer and others
3
The effect of sodium reduction with and without potassium chloride on the survival of Listeria monocytogenes in Cheddar cheese / E. Hystead , F. Diez-Gonzalez , T. C. Schoenfuss
4
Transport phenomena in a model cheese: The influence of the charge and shape of solutes on diffusion / J. V. C. Silva and others
5
Effect of microfiltration concentration factor on serum protein removal from skim milk using spiral-wound polymeric membranes / S. L. Beckman, D. M. Barbano
6
Resistance of the constitutive microflora of biofilms formed on whey reverse-osmosis membranes to individual cleaning steps of a typical clean-in-place protocol / Sanjeev Anand, Diwakar Singh
7
Investigation of the migration of triclabendazole residues to milk products manufactured from bovine milk, and stability therein, following lactating cow treatment / C. Power and others
8
Short communication: Influence of long-chain inulin and Lactobacillus paracasei subspecies paracasei on the sensory profile and acceptance of a traditional yogurt / T. C. Pimentel, A. G. Cruz , S. H. Prudencio