NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Food Biophysics, Tập 9, Số 1, 2014
Mục lục:
DòngNội dung
1Moisture Sorption Isotherms of Broccoli Interpreted with the Flory-Huggins Free Volume Theory / X. Jin and others
2Water Distribution in Bacterial Spores: A Key Factor in Heat Resistance / Julia Hauck Tiburski and others
3The Effect of pH and Heat Pre-Treatments on the Physicochemical and Emulsifying Properties of β-lactoglobulin / Ricky S. H. Lam, Michael T. Nickerson
4Effect of Pectin Type on Association and pH Stability of Whey Protein—Pectin Complexes / Hanna Salminen, Jochen Weiss
5Physical Property Changes in Raw and Roasted Almonds during Gastric Digestion In vivo and In vitro / Gail M. Bornhorst and others
6Protein Modifications in High Protein-Oil and Protein-Oil-Sugar Systems at Low Water Activity / Naritchaya Potes, Joseph P. Kerry, Yrjö H. Roos
7Kinetics of Colour Development of Molten Glucose, Fructose and Sucrose at High Temperatures / María Paz Luna, José Miguel Aguilera
8Effect of Oil Type on Formation, Structure and Thermal Properties of γ-oryzanol and β-sitosterol-Based Organogels / Sonia Calligaris and others
9The Physical and Linear Viscoelastic Properties of Fresh Wet Foams Based on Egg White Proteins and Selected Hydrocolloids / Paweł Ptaszek and others
10Impact of Lauric Arginate Application Form on its Antimicrobial Activity in Meat Emulsions / Nino Terjung and others
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8224
Tháng này :3600117
Tổng lượt truy cập:135340900