NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Food bioscience., Tập 4, Số S, 2013
Mục lục:
DòngNội dung
1Fatty acid metabolism: Implications for diet, genetic variation, and disease / Janel Suburu and others
2Influence of onion powder and its hydrocolloid blends on pasta dough, pasting, microstructure, cooking and sensory characteristics / G. Rajeswari and others
3Effects of processing and digestive enzymes on retention, bioaccessibility and antioxidant activity of bioactive components in food mixes based on legumes and green leaves / Morteza Oghbaei, Jamuna Prakash
4Attenuation of streptozotocin-induced alterations in acetylcholinesterase and antioxidant system by S-allylcysteine in rats / Ganapathy Saravanan, Ponnusamy Ponmurugan
5Development of PEI-GA modified antibody based sensor for the detection of S. aureus in food samples / Tania Majumdar, Runu Chakraborty, Utpal Raychaudhuri
6Vitamin E oxidation and tocopheroxyl radical stabilization in bleached rice bran oil / Niramon Worasith, Bernard A Goodman
7Essential oils of E. uniflora leaves protect liver injury induced by acetaminophen / F.N. Victoria and others
8Anthocyanin extract of Lannea microcarpa fruits stall oxidative rout associated with aflatoxin B1 hepatocarcinogenesis / T.O. Ajiboye and others
9Fructooligosaccharide – Retention during baking and its influence on biscuit quality / S. Padma Ishwarya, P. Prabhasankar
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8113
Tháng này :3599681
Tổng lượt truy cập:135340465