NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
International journal of dairy technology, Tập 66, Số 2, 2013
Mục lục:
DòngNội dung
1Study of the effects of spray-drying on the functionality of probiotic lactobacilli / Roxana Páez and others
2Effect of trehalose and lactose as cryoprotectant during freeze-drying, in vitro gastro-intestinal transit and survival of microencapsulated freeze-dried Lactobacillus casei 431 cells / Arup Nag, Shantanu Das
3The effect of various heat treatments on the antioxidant capacity of milk before and after simulated gastrointestinal digestion / Hatices Anlidere Aloglu
4Improved isolation of bioactive components of bovine colostrum using cross- flow micro filtration / Thomas Gosch and others
5The effect of using nonchlorine products for cleaning and sanitising milking equipment on bacterial numbers and residues in milk / David Gleeson, Bernadette O’brien, Kieran Jordan
6Occurrence of endosulphan residues in dairy milk in plains of Uttarakhand, India: Short communication / Nagappa S Karabasanavar, Suresh P Singh
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8258
Tháng này :3600403
Tổng lượt truy cập:135341181