NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Postharvest biology and technology, Tập 80, Số S, 2013
Mục lục:
DòngNội dung
1Soluble solids accumulation and postharvest performance of ‘Hayward’ kiwifruit / J. Burdon and others
2Optimizing water management to control respiration rate and reduce browning and microbial load of fresh-cut romaine lettuce / María C. Luna and others
3High-throughput NMR based metabolic profiling of Braeburn apple in relation to internal browning / Thomas Vandendriessche and others
4Modelling the effect of time and temperature on respiration rate of selected fresh-cut produce / R.B. Waghmare, P.V. Mahajan, U.S. Annapure
5Immersion of fruit in water to improve radio frequency treatment to control brown rot in stone fruit / M. Sisquella and others
6Volatile profiles of ripening West Indian and Guatemalan-West Indian avocado cultivars as affected by aqueous 1-methylcyclopropene / Marcio Eduardo Canto Pereira and others
7Low temperature-induced water-soaking of Dendrobium inflorescences: Relation with phospholipase D activity, thiobarbaturic-acid-staining membrane degradation products, and membrane fatty acid composition / Laongsri Sirikesorn, Saichol Ketsa, Wouter G. van Doorn
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8168
Tháng này :3599949
Tổng lượt truy cập:135340734