NTU Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
NTU
NTU
  • Giới thiệu
    • Chức năng nhiệm vụ
    • Nhân sự
    • Thời gian làm việc
    • Giới thiệu chung
    • Sơ đồ Thư viện
  • Tra cứu
    • Tìm lướt
    • Tìm Từ khóa
    • Tìm Chuyên gia
    • Tìm Toàn văn
    • Tra cứu liên thư viện
    • Tài Liệu Mới
    • Cơ sở dữ liệu mở
  • Tạp chí
  • Người dùng
    • Hướng dẫn (Video)
    • Hướng dẫn sử dụng
    • Gửi yêu cầu
    • Nội quy - Chính sách
  • Diễn Đàn
  • Gửi yêu cầu
  • DỊCH VỤ THƯ VIỆN
    • Dịch vụ miễn phí
    • Dịch vụ có phí
    Đăng nhập
Food Biophysics, Tập 8, Số 1, 2013
Mục lục:
DòngNội dung
1Thermodynamic of Water Sorption of Grape Seed: Temperature Effect of Sorption Isotherms and Thermodynamic Characteristics / Kamran Maleki Majd and others
2Properties of Gastric Chyme from Pigs Fed Cooked Brown or White Rice / Gail M. Bornhorst and others
3Isotopic Analysis of some Romanian Wines by 2 H NMR and IRMS / Adrian Pîrn ă u and others
4Use of FT-IR Spectra and PCA to the Bulk Characterization of Cell Wall Residues of Fruits and Vegetables Along a Fraction Process / Monika Szymanska-Chargot, Artur Zdunek
5Effect of Soymilk Fermented with Lactobacillus plantarum P-8 on Lipid Metabolism and Fecal Microbiota in Experimental Hyperlipidemic Rats / Zhanli Wang and others
6Kinetics of in Vitro Bread Bolus Digestion with Varying Oral and Gastric Digestion Parameters / Gail M. Bornhorst, R. Paul Singh
7Application of EPR Spectroscopy to Examination of the Effect of Sterilization Process on Free Radicals in Different Herbs / Katarzyna Paw łowska-Góral and others
8On the Theoretical Time-Scale Estimation of Physical and Chemical Kinetics Whilst Wheat Dough Processing / Simone Mack, Mohamed A. Hussein, Thomas Becker
logo NTU
Bản quyền thuộc về Thư viện Trường Đại học Nha Trang
Địa chỉ: Số 2 Nguyễn Đình Chiểu - Phường Bắc Nha Trang - Khánh Hòa
Email: thuvien@ntu.edu.vn
Điện thoại:
Hôm nay:22 Tháng Chín 2025
Người dùng online: 8576
Tháng này :3613957
Tổng lượt truy cập:135354714