STT Nội dung
1
Adsorption Refrigeration Technology : Theory and Application / Ruzhu Wang, Liwei Wang, Jingyi Wu
Wiley, 2014
526 p.


Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
Advances in comminution / S. Komar Kawatra.
Littleton, Colo. : Society for Mining, Metallurgy, and Exploration, 2006.
vii, 557 p. : ill. ; 25 cm.
Kawatra, S. K.

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

3
Advances in food processing : Food preservation, food safety, quality and manufacturing processes / Theodoros Varzakas, Panagiotis Tsarouhas
Switzerland : MDPI, 2021
221 p. ; 24 cm
Varzakas, Theodoros

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:1) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)

4
Automation for food engineering : Food quality quantization and process control / Yanbo Huang, A. Dale Whittaker, Ronald E. Lacey
New York : CRC Press, 2001
220 p. ; 21 cm
Huang, Yanbo

Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)
5
Bài giảng Truyền nhiệt / Nguyễn Trọng Quỳnh
Nha Trang : Trường đại học Nha Trang, 2011
74 tr.
Nguyễn Trọng Quỳnh

Đầu mục:0 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)